tel. 2410 255990, 6986 731051, 6932 808726

τέντες εκδηλώσεων για ενοικίαση

για την κάλυψη κάθε εκδήλωσης & ανάγκης

διαθέσιμες επιλογές τέντας

συνδυάστε με εξοπλισμό

Οι  τέντες  είναι  μια  εξαίρετη  λύση  για  εσάς που είστε οι οικοδεσπότες μιας μικρής ή μεγάλης υπαίθριας εκδήλωσης, στην οποία θα παρέχουν ασφάλεια έναντι των όποιων καιρικών συνθηκών, αλλά και ατμόσφαιρα.

Προϊόντα τέντας για κάθε χώρο

Η εταιρία μας, μέσα από το εκτεταμένο σύνολο δυνατοτήτων της, μπορεί να σας παρέχει τέντες σε ποικιλία τύπων και διαστάσεων, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή να ενωθούν, επιτρέποντας την διαμόρφωση ειδικών χώρων όπως bar, χώρο υποδοχής, αίθουσα χορού και χώρο εστίασης, αν πρόκειται για γαμήλιο γλέντι, ή όπως αλλιώς υπαγορεύει η θεματολογία και οι ανάγκες κάθε event.

Εταιρική εμπειρία & λύσεις

H ΑRΤΕΧPO έχει την εμπειρία και την κατασκευαστική δύναμη  να αντιμετωπίζει υπεύθυνα και δημιουργικά όλες τις προκλήσεις που έχουν συνήθως οι εξωτερικοί χώροι όπως, δύσκολη προσβασιμότητα, επικλινές έδαφος, αποτρεπτικές διαστάσεις του διαθέσιμου χώρου, κλιματολογικές ιδιαιτερότητες, προβλήματα ροής κυκλοφορίας των επισκεπτών και όποιες άλλες δομικές αναγκαιότητες υπάρξουν για την τοποθέτηση τεντών.

Επίσης μπορούμε να σας παραδώσουμε την κάθε τέντα  πλήρως εξοπλισμένη, ώστε να αποφύγετε πολύπλοκες λύσεις πολλών προμηθευτών, κερδίζοντας χρόνο, κόπο και οικονομικότερη τιμολόγηση.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Ο κατάλογος του εξοπλισμού μας επεκτείνεται και στην προμήθεια δαπέδου, την κάλυψή του με μοκέτα, σε πίστα χορού, εξέδρα για ζωντανή μουσική, διάφορα είδη τραπεζιών με τα αντίστοιχα τραπεζομάντιλα και ναπερόν, καρέκλες με καλύμματα, φωτισμό της τέντας, συστήματα ψύξης-θέρμανσης, χημικές τουαλέτες και άλλα στοιχεία εξοπλισμού και διακόσμησης, όπως projector (βιντεοπροβολείς), οπτικά εφέ, κηροπήγια, φανάρια, υφάσματα με LED φωτισμό κ.τ.λ.

... δείτε επίσης

προϊόντα εξοπλισμού & υπηρεσίες

Διοργάνωση Εκθέσεων

Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας

Τουαλέτες

φορητές, χημικές, Α.Μ.Ε.Α. κ.α.

Τέντες Αλουμινίου

με πλάτος 10m, 15m και 20m

Θεματικά Πάρκα

οικήματα, συνθέσεις, κατασκευές

Κατασκευή Εκθέσεων

εξοπλισμός & λύσεις

Εξοπλισμός εκδηλώσεων

για μία τέλεια εκδήλωση

Η εκδήλωσή σας

αποτελεί προσωπική μας υπόθεση !

πληροφορίες & νέα

ζητήστε να μάθετε περισσότερα

 • Χριστουγεννιάτικα Θεματικά Πάρκα

  Ευχαριστούμε τους Δήμους ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΔΡΑΜΑΣ & ΒΟΛΟΥ για τη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις κατασκευαστικές & εξοπλιστικές δυνατότητες της ARTEXPO όσον αφορά την υλοποίηση των Χριστουγεννιάτικων θεματικών πάρκων τους.

  Ευχόμαστε η καινούργια χρονιά να νοηματοδοτήσει ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες, σε όλους μας.

  μάθετε περισσότερα

 • Λειτουργία νέας ιστοσελίδας Artexpo

  Καλώς ήλθατε στην πρόσφατα ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!

  Μετά από μια μακρά διαδικασία προγραμματισμού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας διαδικτυακής παρουσίασης της ARTEXPO.

  Ελπίζουμε να σας αρέσει ο νέος σχεδιασμός όσο και σε εμάς!

  μάθετε περισσότερα

 • Agrothessaly 2017

  Η εταιρία μας παρέδωσε ένα πολύ αξιόλογο κατασκευαστικό έργο στον τομέα των εκθεσιακών δρώμενων της περιοχής μας.

  Ο λόγος για την AGROTHESSALY | 11η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ η οποία έχει προοπτικές να αναδειχθεί ως η σημαντικότερη περιφερειακή έκθεση της χώρας.

  μάθετε περισσότερα

 
 
 

μείνατε ικανοποιημένοι από

τα προϊόντα μας ?

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.     τηλ. 2410255990 / 6986 731051

created by ArtExpo Design Team
Copyright ArtExpo 2018