tel. 2410 255990, 6986 731051, 6932 808726

θεματικά πάρκα

τρισδιάστατα θεματικά περιβάλλοντα

3D θεματική διακόσμηση

δίνοντας στην φαντασία διαστάσεις ζωής

σύντομη περιγραφή

Διανύοντας την τρίτη δεκαετία μας ως μία πολυδιάστατη εταιρία στην παραγωγή εκδηλώσεων όλων των προδιαγραφών, διευρύναμε τις δυνατότητες μας και στον τομέα της ψυχαγωγίας. Πλέον αναπτύσσουμε τρισδιάστατα θεματικά περιβάλλοντα, σχεδιασμένα να διεγείρουν και να ενθαρρύνουν τη φαντασία, να προσομοιώνουν την πραγματικότητα, να δημιουργούν εμπειρίες και αξέχαστες εντυπώσεις στο κοινό τους.

Συνεργαζόμαστε με την πιο ταλαντούχα δημιουργική ομάδα της χώρας, με ισχυρό βάθος γνώσεων και ποικιλομορφίας στην αρχιτεκτονική θεματολογίας και άλλες διαστάσεις της τέχνης, καλλιτεχνική αριστεία στις χειροποίητες κατασκευές πολυστερίνης και 30χρονη πορεία συνεργασιών με φημισμένα ευρωπαϊκά θεματικά πάρκα και εταιρίες όπως η Disney, NIKELODEON, MTV κ.τ.λ.

Ενοποιημένη η θεματική γλυπτική δυνατότητα με την γκάμα υποδομών & κατασκευών της ARTEXPO και την μακρά εμπειρία της στις διοργανώσεις, πιστεύουμε πως δημιουργεί μία πολύ αξιόπιστη λύση για οποιασδήποτε κλίμακας έργο –ιδιωτικό ή δημόσιο. Αναλαμβάνουμε από την εξ ’ολοκλήρου μελέτη και κατασκευή ενός θεματικού πάρκου, ή μικρότερης θεματικής εκδήλωσης, έως την δημιουργία ενός και μόνο εκθέματος για χώρους αναψυχής, αξιοθέατων, εστίασης, διαμονής, πολιτισμού, αθλητισμού, εκθέσεων και λιανικού εμπορίου.

... δείτε επίσης

προϊόντα στην κατηγορία τέντας & εξοπλισμού

Παγόδες

αξιόπιστες κατασκευές PVC

Διάφανες τέντες

από διάφανο βινύλιο

Στρόγγυλες τέντες

για διάφορες εκδηλώσεις

Αλουμινίου

με πλάτος 10m, 15m και 20m

Τέντες ελαφρού τύπου

πτυσσόμενες από αδιάβροχο υλικό

Εξοπλισμός εκδηλώσεων

για μία τέλεια εκδήλωση

Η εκδήλωσή σας

αποτελεί προσωπική μας υπόθεση !

πληροφορίες & νέα

ζητήστε να μάθετε περισσότερα

 • Χριστουγεννιάτικα Θεματικά Πάρκα

  Ευχαριστούμε τους Δήμους ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΔΡΑΜΑΣ & ΒΟΛΟΥ για τη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις κατασκευαστικές & εξοπλιστικές δυνατότητες της ARTEXPO όσον αφορά την υλοποίηση των Χριστουγεννιάτικων θεματικών πάρκων τους.

  Ευχόμαστε η καινούργια χρονιά να νοηματοδοτήσει ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες, σε όλους μας.

  μάθετε περισσότερα

 • Λειτουργία νέας ιστοσελίδας Artexpo

  Καλώς ήλθατε στην πρόσφατα ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!

  Μετά από μια μακρά διαδικασία προγραμματισμού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας διαδικτυακής παρουσίασης της ARTEXPO.

  Ελπίζουμε να σας αρέσει ο νέος σχεδιασμός όσο και σε εμάς!

  μάθετε περισσότερα

 • Agrothessaly 2017

  Η εταιρία μας παρέδωσε ένα πολύ αξιόλογο κατασκευαστικό έργο στον τομέα των εκθεσιακών δρώμενων της περιοχής μας.

  Ο λόγος για την AGROTHESSALY | 11η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ η οποία έχει προοπτικές να αναδειχθεί ως η σημαντικότερη περιφερειακή έκθεση της χώρας.

  μάθετε περισσότερα

 
 
 

μείνατε ικανοποιημένοι από

τα προϊόντα μας ?

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.     τηλ. 2410255990 / 6986 731051

created by ArtExpo Design Team
Copyright ArtExpo 2018